Категории

  Дополнителни услуги

  Изберете валута

Целосна ОПТИМИЗАЦИЈА Модул за WHMCS
3,00€ Месечно
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
Главните Карактеристики на Целосна ОПТИМИЗАЦИЈА Модул за WHMCS
 • SEF URL
 • Роботи ИНДЕКС,СЛЕДЕТЕ конфигурација за секој URL
 • Мета Опис уредување
 • Мета Наслов уредување
 • Canonical URL - автоматизација генерација за сите SEF URL
 • hreflang за сите јазици
 • robots.txt со уредување преку admin заднинската интерфејс (планирани)
 • sitemap.xml генерација со конфигурација (планирани)
  Full SEO Module for WHMCS (7 Days Тrial)
  0,00€
  НАРАЧАЈ ВЕДНАШ


  WHMCS Проверете Домен автоматски завршете
  1,00€ Месечно
  НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
  Автоматско завршување на TLD при нарачка на домен.
  TranslationsEditor (7 days Trial)
  0,00€
  НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
  WHMCS Check Domain Autocomplete (7 Days Тrial)
  0,00€
  НАРАЧАЈ ВЕДНАШ


  • AUTO-COMPLETION
   of the TLD when ordering a domain


  Input Auto Translate for WHMCS (7 Days Тrial)
  0,00€
  НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
  Input Auto Translate for WHMCS
  9,20€ за 1 година
  НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
  Translations Editor
  10,00€ за 1 година
  НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
  Make editing new translations easier

  CMS for WHMCS
  8,00€ Месечно
  НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
  Customize menu, announces and knowledge base. Easy creation of pages with the help of a page builder. Create and delete custom pages in your WHMCS.