Категории

  Дополнителни услуги

  Изберете валута

Пакет XS
24,00€ за 1 година
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
2xDatebank
 • 5 GB меморија WebSpace
 • 3 FTP пристап
 • 1x Домен вклучени* Домени
 • 200 Сметки За Е-Пошта
 • 200 Под домени
Пакет S
48,00€ за 1 година
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
10xDatebank
 • 10 GB за складирање WebSpace
 • 10 FTP пристап
 • 4 Домен вклучени* Домени
 • 500 E-Mail Сметки
 • 500 Subdomains
Пакет M
96,00€ за 1 година
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
20x датум Банка
 • 50 GB за складирање WebSpace
 • 50 FTP сметки
 • 6x Домен вклучени* Домени
 • 1000 E-Mail Сметки
 • 1000 Subdomains
Paket L
156,00€ за 1 година
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ

 • DATABASE
  30x


 • WEBSPACE MEMORY
  60 GB


 • FTP ACCESSES
  100


 • DOMAIN INCLUDED*
  8x


 • EMAIL ACCOUNTS
  1500


 • SUBDOMAINS
  1500


Paket XL
240,00€ за 1 година
НАРАЧАЈ ВЕДНАШ

 • DATABASE
  50x


 • WEBSPACE MEMORY
  100 GB


 • FTP ACCESSES
  200


 • DOMAIN INCLUDED*
  12x


 • EMAIL ACCOUNTS
  2500


 • SUBDOMAINS
  2500